Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Сучасні Будівельні Технології
Мій кошик

Люк під плитку прихований "Класика" 200х200 (ШхВ), мм

В наявності
Артикул: N
1 364 грн
1 467 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Ширина
Высота
Замовити швидко
Опис

Люки ревізійні невидимки сантехнічні з фронтальним відкриванням тип «ФРН» (ФРОНТАЛЬНО-РОЗСУВНИЙ НАТИСКНИЙ) розроблені для випадків, коли необхідно виконати ревізійне вікно в стіні, яка потім буде облицьовуватися плиткою, плиткою з структурної (не гладкою) поверхнею, будь-яким видом кахлю, керамогранітом або будь-якими іншими штучними матеріалами з будь-яким типом поверхні. Люки типу «ФРН» настільки непомітні, що за ними можна встановлювати навіть сейфи!

Головною особливістю натискних ревізійних люків-невидимок тип «ФРН» є відкривання дверцят за допомогою натискання на неї рукою («кликовая система»). При цьому дверцята люка працює за наступним принципом: для відкриття – ви натискаєте на дверцята і вона легко тримається, для закриття – вам необхідно підвести дверцята до рами люка і злегка натиснути на неї до характерного клацання. Після цього дверцята люка надійно фіксується в закритому положенні. Цей тип відкривання дверцят люку-невидимки ще називають «кликовая система». Таке відкривання можливо завдяки спеціальним кликовым замках-засувок типу «Mini Latch», які виготовлені в Німеччині і мають найвищу ступінь надійності. Це дозволяє розширити область застосування даної конструкції ревізійних люків-невидимок. Крім стандартних випадків застосування люків під кахель описаних раніше (див. тип «ФР»), люки типу ФРН застосовуються у випадках, коли до обробного матеріалу неможливо приліпити присоску, наприклад, обробка дверцята люка виконується структурної плиткою, мозаїкою та ін.

Монтаж лючка-невидимки тип «ФРН» здійснюється тільки в вертикальні стіни і перегородки виконані з різних будівельних матеріалів (цегла, газоблок, гіпсокартонні системи, піноблок та ін.). Конструкція отвору, в який монтується люк, повинна мати правильну геометрію і бути міцною і міцною. Наприклад, якщо ми хочемо виконати отвір з гіпсокартонних металевих оцинкованих профілів типу CW 50, CW 75, CW100), тоді обов'язково необхідно в порожнині профілів по периметру отвору вкласти дерев'яний брус, а також всі чотири кута отвору додатково зафіксувати сталевими меблевими куточками. Профілю повинні бути надійно «пов'язаними» з основною несучою конструкцією профільної системи. Для зручності монтажу, в рамі люка є монтажні отвори діаметром 4 мм.

При підборі люка даного типу необхідно дотримуватися наступна вимога: розмір наклеюється плитки повинен бути більше або дорівнює дверцятах люка, при цьому приклеимаемая площа повинна бути не менше 60% площі плитки. Оптимальний варіант, коли розмір люка-невидимки дорівнює розміру наклеимаемой плитки або кратний розмірами всіх наклеимаемых на нього плиток.

Каркас ревізійного люка даного типу виконаний з сталевої труби прямокутного перерізу. Всі металеві частини люка пофарбовані порошковою фарбою і надійно захищені від іржі і корозії. Люк оснащений зсувними подвійними петлями, здатними нести максимальну навантаження.

Ревізійні люки невидимки тип «ФРН» можуть монтуватися у приміщеннях з підвищеною вологістю, а також зовні будівель, при цьому на дверцятах люка ми обов'язково замінюємо облицювальну гипсоволоконную плиту на цементну армовану плиту «Аквапанель», яка призначена для фасадів.

Люки ревізійні невидимки сантехнічні під кахель, керамограніт з фронтальним відкриванням тип «ФРН» призначені для забезпечення регулярного комфортного доступу до прихованих інженерних мереж і комунікацій, а також до сейфів прихованим за лицьовою частиною стін.

Обмеження:

• Під час встановлення люка тип «ФРН» у проріз, не можна з силою тиснути на раму або на дверцята люка. Це може призвести до порушення геометрії люка або його псування;
  • Люки типу «ФРН» виготовляються одностулковими тільки до ширини 70 див. Люки шириною більше 70 см виготовляються з двома стулками;
  • У разі встановлення люка на вулиці, необхідно повідомити нам заздалегідь, в замовленні. Ми поміняємо гипсоволоконную плиту на «Аквапанель»;
  • Люки типу «ФРН» не можна встановлювати в поли, т. к. вони не можуть нести вертикальні навантаження;
  • на люки типу «ФРН» не можна наклеювати важкі штучні матеріали типу мармур, граніт та ін. Для цього використовуйте люки типу «Посилений ФР»;
  • перевозити і складувати люки даного типу можна у вертикальному і горизонтальному положенні.

Люки ревізійні невидимки сантехнічні натискні під кахель, мозаїку, керамограніт з фронтальним відкриванням тип «ФРН» призначені для забезпечення регулярного комфортного доступу до прихованих інженерних мереж і комунікацій, а також до сейфів прихованим за невидимою дверцятами люка.

Люки невидимки типу «ФРН» можна застосовувати в житлових і громадських приміщеннях як всередині, так і зовні будівель (зовні, тільки з обов'язковою заміною облицювальної плити).

У нас завжди в наявності є ревізійні лючки невидимки типу «ФРН» стандартних розмірів для всіх найбільш популярних форматів облицювальної плитки, мозаїки, керамограніту та ін., а це понад 40 видів найменувань!

Також, ми виготовляємо лючки даного типу будь-яких розмірів за індивідуальним розмірам кратно 1мм.

Ми гарантуємо високу якість наших виробів. Наші люки невидимки є екологічно чистим продуктом.

Всі сантехнічні лючки невидимки упаковані в комбіновану упаковку з гофрокартону і стрейчевой плівки. В комплект ревізійного натискного люки-невидимки тип «ФРН» входить: люк – 1шт, інструкція по монтажу – 1шт., упаковка – 1шт.

Ми гарантуємо Вам високу надійність і довговічність наших виробів.

Багаторічний досвід роботи в цій галузі, тисячі поставлених лючків і вдячні клієнти, дають нам право сказати – Вам сподобається!

Поширити у соцмережах

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — от50 грн.

Кур'єром по Києву — от50 грн.

Більше інформації про доставку

• Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Новий відгук або коментар
Оцініть товар