Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Сучасні Будівельні Технології
Мій кошик

Маяки для наливних підлог (21 шт)

В наявності
Артикул: MNP1
50 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко
Опис

Маяки для наливної підлоги – це інноваційне рішення, призначене для всіх типів стяжок та наливних підлог. Їх використання дозволяє значно збільшити швидкість заливання у 5 разів, не вимагаючи додаткових зусиль чи складних процедур роботи.

Виготовлені з якісного поліпропілену, ці маяки забезпечують стабільність та точність протягом усього процесу наливу. Вони надійно фіксуються в стяжці або наливній підлозі, утворюючи оптимальний рівень, який є орієнтиром для рівномірного розподілу матеріалу.

Унікальність маяків для наливної підлоги полягає не тільки в їхній функціональності, а й у простоті використання. Завдяки їм, ви зможете з легкістю досягти високої якості результату, заощаджуючи при цьому час та зусилля. Вони є незамінним інструментом для майстрів та будівельників, які працюють з наливними підлогами.

Якщо ви хочете досягти швидкої та ефективної заливки наливної підлоги, маяки для наливної підлоги з поліпропілену будуть ідеальним вибором. Спробуйте використати їх вже сьогодні та відчуйте всі переваги, які вони пропонують.

Приклад використання маяків для наливних підлог:

Поширити у соцмережах

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — от50 грн.

Кур'єром по Києву — от50 грн.

Більше інформації про доставку

• Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Новий відгук або коментар
Оцініть товар